Piipun pellitys suojaa kattoasi monella tapaa

Miksi piipun pellitys kannattaa teetättää peltisepällä?

  • Edullinen hinta avaimet käteen asennettuna
  • Peltseppä tietää kuinka pellitys tehdään oikeaoppisesti
  • Peltiseppä pystyy samalla tarkastamaan kattosi muun yleisen kunnon
  • Saat takuun työlle, eikä sinun tarvitse miettiä onko pellitykset tehty oikeaoppisesti vaiko ei.

Piipun pellitys avaimet käteen periaattella

 

Piipun pellitys suojaa piippua ja hormia ajan ja sääolosuhteiden aiheuttamilta rapautumilta. Monesti piipun pellitys mielletään katon ulkonäköä parantavana seikkana, ja sitä paljolti onkin, mutta piipun pellityksellä on myös se niin sanottu ”katon turvallisuus tekijä” asennuksen toiminnallisuutta selittävänä tekijänä.

Piipun pellitys tehdään aina ulkoisesti hyväkuntoiselle piipulle. Jos epäilet että piippusi kunto saattaa olla heikko, kannattaa sen kunto varmentaa ennen piipun pellityksen tilaamista. Kun olet tekemässä piipunpellitystä, kannattaa samalla teettää peltikatollesi kuntotarkastus. Näin saadaan varmasti selville kattosi kokonaiskunto, ennen piipun pellityksen tekemistä.

Miksi piipun pellitys kannattaa teettää peltisepällä?

Peltisepän tekemä piipun pellitys on turvallinen ja edullinen tapa hankkia piipunpellitys. Pelti Simolin valmistaa aina piipunpellityksen mittojen mukaan, joten siitä saadaan sepän työnä aina laadukas ja vesitiivis pellitys ja juuri oikean kokoinen ratkaisu katollenne.  

 

Piipunhattu suojaa kattoasi

Nykyään tulisijat eivät ole käytössä koko vuotta. Tämä onkin johtanut siihen, että piippu on pitkään kosteana ja vesi rapauttaa piippua. Savupiipun rapautumista ja kunnon heikkenemistä pystytään ehkäisemään rakentamalla savupiipun hattu. Hinta on edullinen ja tarvittaessa asennamme sen katollenne avaimet käteen valmiiksi.

 

 

 

Kysy tarjous piipun pellityksestä ja piipun hatusta

Ota rohkeasti yhteyttä.