Piipun pellitys suojaa kattoasi monella tapaa

Miksi pönttöuuni?

  • Edullinen alk. 400€
  • Mahtuu pieneen tilaan
  • Hyvä lämmönvarauskyky
  • Korkeus sisustuksen mukaan
  • Mahdollisuus yhdistää leivinuuni pönttöön
  • Lämmittää nopeast

Pönttöuunit mittojen mukaan!

 

Tarvitsetko uudet pönttöuunin kuoret mittojen mukaan valmiina? Me teemme pönttöuunin kuoret vaikkapa kuparista. Pönttöuunin kuorien hinta meillä alkaa n. 400€ riippuen kuorien koosta ja millaisia koristeluja, sekä kipinäsuojaluukkuja haluatte.

Toimitamme pönttöuunit kaikkialle Suomeen, tai vaihtoehtoisesti vaikka Kiinaan asti. Kysy meiltä pönttöuunin hankintaan liittyviä kysymyksiä. Vastaamme mielellämme sähköpostin välityksellä.

Upealla pönttöuunilla saat uudenlaista tunnelmaa kotiisi!

Suosittuja pönttöuunin kokoja on tuotannossa on korkeuksittain 170cm-250cm. Suosituin halkaisija 70cm. Tällä tulee reippaasti lämpöä, jo isoonkin pirttiin. Luukut pönttöuuniin kannattaa tsekata itse vaikkapa netistä. Emme varastoi tai jälleenmyy tällä hetkellä luukkuja. Kauttamme saat pönttöuunin asennukseen tarvittavan muurarin ja muuraustyöt.

Pönttöuunin maalauksessa suosittelemme käsinmaalausta, muutaman käyttökerran jälkeen. Saat siihen toimituksen yhteydessä helpon ohjeistuksen, kuinka se kannattaa toteuttaa. Käsin maalattu pönttöuuni on aina kauniimpi kuin pulverimaalattu. Mikäli sinulla kysymyksiä jotka liittyvät pönttöuunin hankintaa, älä epäröi ottaa yhteyttä. 

 

Pönttöuunin kuoret kuparista tai sinkistä.

Kuparinen pönttöuuni juuri mittojen mukaisesti tekemään kotisi tunnelmasta uniikin. Näitä tehdään meillä nyt paljon ja toimitamme niitä ympäri Suomen, tai vaikka kiinaan asti. Pönttöuunin kuoret mittojen mukaan ja säväytät kotisi aivan uusille lämmöille ja tyylikkyydelle.

 

 

Kysy tarjous pönttöuunin kuorista meiltä