Taloyhtiön kattoremontti

Toteutamme taloyhtiön kattoremontit kilpailukykyiseen hintaan markkinoiden laadukkaimmilla materiaaleilla. Taloyhtiön kattoremontti tulee onnistuakseen ajoittaa aina oikein. Teemme taloyhtiöille kattoasiantuntijan suorittaman kuntotarkastuksen jossa läpikäymme katon kriittisiä kohtia ja annamme tämän tarkastuksen suorituksen jälkeen raportin kiinteistön katon nykytilasta.

Tarkastuksessa läpikäymme nykyisten kattomateriaalien kunnon, piipunpellit, sadevesijärjestelmät, sekä kattoturvatuotteet. Mikäli kiinteistönne katon kunto mietityttää, on kuntotarkastuksen teettäminen, ehdottomasti helpoin tapa selvittää katon nykykunnon tilanne.

Kattoasiantuntija havainnollistaa riskikohdat valokuvin sekä kirjallisen dokumentin kautta, mitkä kohdat tarvitsevat kunnostustöitä ja mitkä kohdat ovat asiallisessa kunnossa. Kuntotarkastus ei sido eikä velvoita taloyhtiöitä palveluiden hankintaan.

Taloyhtiön kattoremontti avaimet käteen palveluna.

Teemme taloyhtiöiden kattoremontit täydellisinä avaimet käteen palveluna. Hoidamme tarvittavat nosturipalvelut, telineet, jätteiden käsittelyt, sekä alusrakenteet, uuden katon asennuksen, sekä halutut kattoturva- ja sadevesijärjestelmät asennettuna paikoilleen. Mitään oleellista ei kokonaisuudesta jätetä huomioimatta.

Laadukas kattoremontti kokonaisuus rakentuu laadukkaista materiaaleista ja osaavasta tiimistä

Yhteistyökumppaneidemme materiaalit ovat Euroopan johtavan valmistajan takuumateriaaleja, jossa on jopa 50 vuoden takuu materiaalin suhteen ja 10 vuoden takuu asennukselle.

Teemme taloyhtiön kattoremontin prosessiin talon asukkaille aikataulutuksen, josta käy ilmi remontin vaiheet. Yleisesti remontti ei häiritse kovinkaan paljon normaalia asumista. Nimetty yhteyshenkilö on koko prosessin ajan taloyhtiön asukkaiden tavoitettavissa, ja kertoo asukkaille kattoremontin etenemisestä ja asukkaita mahdollisesti koskevista ilmitusasioista .Opastamme myös asukkaita mahdollisimman turvalliseen liikkumiseen taloyhtiön alueella remontin aikana. 

Henkilökuntamme koostuu Suomalaisista osaavista peltisepistä ja kattoalan asentajista. Meille laadukkaasti toteutettu kattoremontti on ammattiylpeyden aihe, emmekä tingi laadun suhteen missään. Pyydä alta kattoasiantuntijan ilmainen kuntotarkastus kiinteistöönne.

 

 

Pyydä ilmainen taloyhtiön katon kuntotarkastus!